Майк Йогансен. Вибрані твори

75.00
У своїй творчості митець зберігав незмінну індивідуальність, експериментуючи як у прозі, так і в поезії, а іноді комбінуючи їх в одному тексті. Його роботи залишаються актуальними й досі. Пропонована збірка містить, зокрема, твір "Подорож ученого доктора Леонардо і його майбутньої коханки прекрасної Альчести у Слобожанську Швайцарію" та його вибрані вірші.

Твори, подані в збірці, стали візитівкою Йогансена, проте книга містить і менш відомі його поезії. Ключовий текст видання включає іронічний, пародійний роман, важливий для розуміння підходу автора до творчості. Майстерно проводячи літературний експеримент, Майк Йогансен прагне розхитати уявлення про літературу і надихає читача на мистецьку гру. Його тексти мають за мету принести естетичне задоволення та захопити увагу.

Проте за легким стилем приховуються важливі соціальні теми та моральні дилеми, притаманні творам автора. Саме вони спричинили майбутні переслідування радянської влади, а згодом спроби знищити не лишень творчість письменника, але і його самого.

Твори збірки спрямовані в першу чергу на юну авдиторію, проте неодмінно зацікавлять і дорослих читачів, що, зокрема, цінують літературні експерименти, глибокий соціальний контекст, але при цьому іронічний підхід, гумор і неодмінне естетичне задоволення.

Автор: Майк Йогансен

Количество страниц: 160

Переплёт: Твердый

ПОПУЛЯРНЫЕ КНИГИ